Renginio organizatoriai rašo, kad savo sportinę karjerą pradėjęs dar universiteto laikais, Justinas ją tęsia ir susilaukęs atžalų. Dukrą ir sūnų auginanti šeima vakarus prie tėčio „bolido“ leidžia kartu, vaikai nepraleidžia nei vienų varžybų ir būtinai seka tėvelio rezultatus. Anot Justino, tai ne tik puikus būdas kartu leisti laiką, bet ir vaikus išmokyti atsakingo darbo, bei punktualumo: „Kai dirbame prie mano varžyboms skirtų automobilių (Honda Civic), vaikai be abejo padeda. Vienas įrankius padavinėja, kitas ką nors palaiko, važiuojant į varžybas visi turime keltis anksti, nepaisant savaitgalio – tai vaikus išmoko atsakingai dirbti, bei punktualiai elgtis“, – pasakoja „Vimota miesto lenktynėse“ startuoti žadantis tėvas.

„Slalomas yra tobula sporto šaka auginantiems vaikus ir neturintiems didelių finansų rimtam sportui – technika čia paprasta, treniruotės ir pasiruošimas nereikalauja viso mano laiko, šeima gali prisidėti, o šaltą žiemos rytą veždamas vaikus į mokyklą ar darželį aš esu visiškai ramus dėl bet kokių kelio sąlygų, nes pastoviai treniruoju savo įgūdžius ant įvairios dangos. Mano galva, tą turėtų daryti kiekvienas tėvas, kuriam svarbu saugiai transportuoti savo mažuosius“, – tęsia sportininkas.

Kartu su Justinu, prie starto linijos sekmadienį stoti žada dar septynios dešimtys šio sporto entuziastų. Renginys prasidės 9 val. ryte ir tikslaus vairavimo vaizdais kauniečius džiugins visą dieną. Įėjimas žiūrovams nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)