Liepos 5-tąją planuojamas lietuviškasis etapas šiemet vėl tituluojamas pačiu greičiausiu ir pavojingiausiu. Praėjusiais metais šią trasą pirmą kartą išbandę Europos stipriausieji žadėjo grįžti pasiruošę tinkamai, nes būtent ši trasos konfigūracija lekiant 170km/h nuo itin siauro kalno „Nemuno žiede“ yra tikrasis iššūkis Europoje.

Kartu su „Prestigio EEDC“ Lietuvą atlankyti ketina ir keletas laukiamiausių Europos dalyvių – latvis, „HGK“ komandos atstovas Kristapas Blušas ir lenkas Pawelas Trela, kurie šiemet suvienys jėgas bendroje „Prestigio-Kumho tires“ komandoje, nusprendusioje važiuoti išskirtinai „Prestigio EEDC“ ir „RDS-Russian Drift Series“ (Rusijos drifto čempionatas) lygose.

Be šių, itin stiprių svečių, atostogoms „pas močiutę“ ketina grįžti ir praėjusių metų etapo nugalėtojas, vienintelis Jungtinių Valstijų Drifto čempionate „Formula Drift“ dalyvaujantis lietuvis Aurimas „Odi“ Bakčis.

Ką gali reikšti šios pavardės? Tai, kad šiemet Lietuvoje bus galima pasižvalgyti ne tik į pusdienį pasaulinio ralio, bet ir į visas dvi dienas europinio drifto.

Kačerginės „Nemuno žiede“ „Prestigio EEDC“ vyks dvi dienas – liepos 4-ąją vyks treniruotės, o liepos 5-ąją varžybos, po kurių Karaliaus Mindaugo karūnavimo šventę bus galima pasitikti „rePUBlic“ vykstančiose dūzgėse per naktį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)