Jau tapo gražia tradicija, kad kasmet, vasaros sezono metu, „Nemuno žiedo“ trasą keturis-penkis kartus aplanko Lenkijos motociklų žiedo komanda „Motobracia“. Šiais metais „Nemuno žiedo“ trasą aplankė ir nauji kaimyninės šalies motociklų klubai, kuriuos, kaip ir daugelį užsienio turistų, aplankančių šį unikalų objektą, sužavėjo trasos reljefas, sudėtingumas, išskirtinumas ir patogi objekto vieta.

Tačiau tai tikrai ne vieninteliai užsienio turistai, atradę Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasą, kuri svečių vadinama mažuoju „Niurburgringu“. Šiais metais „Nemuno žiedo“ trasa važiavo tokie superautomobiliai kaip „Ferrari 458 Italia“, „Lamborghini Gallardo“, „Mercedes-Benz AMG GTS“, „Porsche 911 Targa 4GTS“.

Rugpjūčio mėnesį trasoje reportažą filmavo populiarios Lenkijoje TV laidos „TVN Turbo“ kolektyvas. Jis trasoje vykdė naujų automobilių „Audi RS7“, „Porsche 911 Targa 4 GTS“ bei „Mercedes-Benz AMG GTS“ bandymu,s įveikdami mūsų trasą maksimaliais greičiais.

Vėliau minėtasis kolektyvas sutiko su šiais superautomobiliais dalyvauti ir tradiciniu tapusiame „Nemuno žiedo“ renginyje – „Taikos drage“ bei susirungti su Lietuvos auksarankių modifikuotais, gerokai senesniais bei keliasdešimt kartų mažiau kainuojančiais automobiliais.

Svečiai iš Lenkijos buvo sužavėti nors ir nesaugia, tačiau anot jų, išskirtinai įtraukiančia lenktynių trasa. Viso to rezultatas – jau rezervuotas kitas lenkų vizitas „Nemuno žiedo“ trasoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)