Renginio pirma greičio ruožų dalis vyks penktadienį vakare sutemus, o antros dienos greičio ruožai ir finišas – vėlyvą šeštadienio popietę.

Anot ralio organizatorių, tamsiu paros metu vyksiančios žiemos ralio varžybos suteiks neišdildomų įspūdžių.

„Šiais metais siūlome naują ralio koncepciją: dar įdomesnę žiūrovams bei lenktynininkams. „Halls Winter Rally“ tampa žiemos švente ne tik užkietėjusiems ralio gerbėjams. Žiūrovų gretose daugėja šeimų, draugų kompanijų, kurios atvažiuoja į Utenos regioną gerai praleisti žiemišką savaitgalį gamtoje. Organizuodami šį renginį, girdėjome daug konstruktyvių pasiūlymų ir komplimentų.

Bene didžiausias trūkumas, anot dalyvių, tai per greita renginio pabaiga – renginys prasidėdavo ir baigdavosi šeštadienį. Tad sulaukę palaikymo iš kiekvienos ralio organizacijos grandinės, praplėtėme formatą“, - prieš išvykdamas į Dakaro ralio maratoną teigė lenktynininkas bei „Halls Winter Rally“ organizatorius Benediktas Vanagas.

Paskutinį kartą naktiniai greičio ruožai tradiciniame žiemos ralyje surengti 2006 metais, kuomet renginys vyko Visagino, Zarasų ir Ignalinos apylinkėse. Tačiau skirtingai nei dabar, jie buvo įveikiami pačioje ralio pabaigoje, išlaikant vienos dienos formatą.

Jau aštuntus metus „Halls Winter Rally“ organizuojamas viešosios įstaigos „Nacionalinis automobilių klubas“ bei sporto rinkodaros įmonės „Pitlane“, aktyviai prisidedant Utenos rajono savivaldybei.

2014 metais vaizdingame Utenos regione „Halls Winter Rally“ bus rengiamas jau šeštą kartą, o šio garbingą istoriją menančio renginio ištakos siekia net 1994 metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)