WTR komandos lenktynininkas G. Grinbergas devinto „Mini Rok“ klasės etapo kvalifikacijoje iškovojo pirmą starto poziciją, o po dviejų lenktynių važiavimų džiaugėsi antra vieta etape. Sekmadienį įvykusiame dešimtame čempionato etape G. Grinbergas kvalifikacijoje buvo antras, o pirmose lenktynėse tapo nugalėtoju.

Antrų lenktynių starte įvykęs susistumdymas su varžovais kainavo kelias prarastas pozicijas, tad susumavus dienos rezultatus sportininkas liko ketvirtas. Po dešimties Lenkijos čempionato etapų G. Grinbergas užima 6-ą vietą iš 30-ies klasifikuotų lenktynininkų ir dar turi teorinių galimybių tapti čempionato prizininku.

Sėkmingai devintas čempionato etapas susiklostė ir J. Jonušiui. Pirmas lenktynes pradėjęs iš 11-os vietos, lenktynininkas finišavo 10-as. Antrose lenktynėse jis pakilo į 5-ą poziciją ir etape iškovojo 6-ą vietą. Dešimtas etapas pradėtas iš tos pačios 11-os vietos, o pirmų lenktynių finišas pasiektas septintoje pozicijoje.

Antrose lenktynėse J. Jonušis po starto pakilo į antrą vietą, tačiau kontaktas su varžovu kainavo nemažai. Finišuota 11-oje vietoje ir užimta 9-a vieta etape.

Jauniausiam Lietuvos lenktynininkui Lenkijos čempionate T. Vaitekūnai abu „Baby Rok“ klasės etapai vyko panašiu scenarijumi. Užimtos 5-a ir 7-a vietos leido lenktynininkui išlikti lyderių penketuke. Rugsėjo pradžioje vyksiančiuose finalo etapuose lenktynininkas turi visas galimybes tapti Lenkijos čempionato prizininku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją