Lietuvos ralio čempionato trečiajam etapui įpusėjus lyderio pozicijas dalijasi V. Švedas ir G. Notkus.

Trečioje vietoje absoliučioje įskaitoje esantis Darius Biesevičius nesėkmingai slystelėjo ir vertėsi. Bet sportininkas nepasidavė - jungtinės „N40“ vyrų autoklubo ir „Biesmo“ mechanikų pajėgos greitai sutvarkė nestipriai aplamdytą automobilį. Deja, po šio įvykio Darius krito į apatinę reitingų lentelės dalį.

„N40“ vyrų autoklubo varžybos baigėsi vos išvengus tragedijos. Apie šį įvykį skaitykite portale DELFI pirmadienį.

Penktadienį vyko techninė komisija, buvo tikrinamas automobilių atitikimas saugos ir techniniams reikalavimams. Lenktynininkai susipažino su trasomis, jose vyrauja platūs ir tvirti žvyrkeliai.

Vakare dauguma sportininkų važiavo „test“ ruožą. Jį sudarė vos trijų kilometrų ilgio siauras vingiuotas keliukas. „N40“ vyrų autoklubo pilotas Algirdas Kazlauskas sakė, kad tai buvo puiki proga geriau pažinti automobilį, kuris po remonto išriedėjo tiesiai į Žemaitijos ralį.

„Automobilis elgiasi visiškai kitaip, negu iki šiol. „Test“ ruože supratome, kad mums Žemaitijos ralis bus ne varžybos, o mokymasis ir ruošimasis kitam Lietuvos ralio čempionato etapui“, - sakė A. Kazlauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)