Kai kurie dalyviai automobilius baigė rinkti tik rytą, bet nuovargio aplink nesimatė ne užuominos - visur vien tik entuziastingas burzgesys. Paskutiniai pasiruošimo darbai prieš ateinantį įtempto sezono startą. Kitas „Drift Challenge“ etapas vyks kovo 20-ą d.

Pirmoje šių metų oficialioje treniruotėje netikėtumų išvengta. Visi vairuotojai išsiteko savo sugebėjimų ribose. Žinoma, buvo daugybė apsisukimų, nes, kaip ir pridera žiemos iššūkio etapui, iš dangaus gausiai krito milžiniškos snaigės.

Kvalifikacijoje puikiais važiavimais stebino Arūnas Černevičius. Jis surinko daugiausia taškų ir tai lėmė jam tiesioginį kelialapį į TOP-8. Poriniuose važiavimuose kvalifikacijoje sėkmingai pasirodę drifteriai toliau skynėsi kelią link apdovanojimų, bet pasitaikė ir siurprizų. Puikiai gatvės BMW 328 automobilį valdęs Arūnas Gibieža, savo trajektorijomis ir disciplina aplenkė galingesnę techniką pilotuojančius varžovus.

Nedidelį susidūrimą su varžovu patyrė Deividas Pieskus. Nei jo, nei kitam automobiliui nebuvo smarkiai pakenkta ir abu jie tęsė varžybas.

Prasidėjus finalo važiavimams ir drifteriams pradėjus spausti vienas kitą iki galimybių ribos, užvirė tikros aistros. Trasa šiek tiek pradžiuvo, tad aštrių akimirkų užteko užpildyti visų susirinkusių žiūrovų fantazijas.

Keturis važiavimus trukusią finalo kovą laimėjo A. Gibieža, įveikęs Kastytį Alekną. Trečioje vietoje liko A. Černevičius.

Pirmas D1Sport „Winter Challenge“ etapas praėjo visiškai sklandžiai ir visi liko patenkinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)