Pirmosios dienos kvalifikacinius važiavimus Kasparas baigė 9 vietoje. Antrosios čempionato dienos atrankinės lenktynės buvo kur kas sėkmingesnės. Du kartus finišas pasiektas trečioje vietoje ir bendroje įskaitoje pakilta į penktą poziciją (17 dalyvių). Pagal čempionato taisykles į pusfinalius patenka tik 12 daugiausiai taškų surinkusių lenktynininkų. Atrankoje pasiekta vieta svarbi ir tuo, kad už ją skiriami čempionato įskaitiniai taškai. Atrankos nugalėtojui tenka 15 taškų, kiekvienai žemesnei vietai tenka vienu tašku mažiau.

K. Navickas į pusfinalį žengė turėdamas 12 įskaitinių taškų. Startas iš antros eilės buvo sėkmingas, tačiau įveikus keturis ratus iš šešių, teko sustoti dėl automobilio gedimo. Galutinėje pirmojo etapo įskaitoje Lietuvos lenktynininkas užėmė 8 vietą.

Pirmojo Europos ralio kroso čempionato nugalėtoju Super 1600 klasėje tapo rusas Sergejus Zagumenovas, antras finišavo jo tautietis Nikita Misiulia, trečias – latvis Janis Baumanis.

Lietuvos ir Baltijos šalių čempionas K. Navickas 2014 metais dalyvaus 9 etapų Europos ralio kroso čempionate. Pirmasis etapas prasideda jau šį šeštadienį Portugalijoje, kiti vyks Didžiojoje Britanijoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Belgijoje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją