Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, jos pagrindinis akcentas – tikras Vidmanto ralyje naudotas chronometras.

Šios taurės savininkas buvo kol kas tik vienas – ant taurės išgraviruota Vaidoto ir Žygimanto Žalų pavardė, nes jie pirmieji šią taurę iškėlę virš galvų Elektrėnuose laikė pernai.

Šiemet ant jos bus išgraviruota dar viena. Ar tai bus ta pati, ar kita pavardė, sužinosime jau šeštadienio vakarą, tačiau svarbiausia, kad kiekvienais metais ji įgauna vis didesnę vertę, o kai tų pavardžių ant jos bus vis daugiau, taurė taps vis labiau trokštamu trofėjumi, kuris tik metams papuoš kažkieno namus.

„Ši idėja gimė netikėtai, tačiau man labai patiko. Džiaugiamės, kad pereinamosios taurės mintį labai palaikė ir pagrindiniai mūsų partneriai, kuriems kaip niekam kitam tinka du svarbiausi ralio laimėtojų bruožai – greitis ir tikslumas“, – sako „DHL Rally Elektrėnai“ organizatorius, lenktynininkas Ramūnas Čapkauskas.
Ramūnas Čapkauskas ir ralio nugalėtojų taurė

„DHL Lietuva“ antri metai iš eilės tapo pagrindiniu partneriu Elektrėnų apylinkėse vyksiančiame automobilių ralyje. Jau rugsėjo 9 dieną pusė šimto automobilių ekipažų iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos bei Izraelio pradės kovą Lietuvos čempionato šeštajame etape, kuriame taip pat bus kovojama ir „FIA Baltic Rally Trophy“ įskaitoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)