Nors Vilnių tvindė lietus, tačiau Aukštadvario kartodrome visos lenktynės vyko šviečiant saulei. Tokios sąlygos buvo palankios ir Kasparui Mičiūnui, iškovojusiam antrą vietą pusfinalyje ir finale. Nedaug nuo jo atsiliko ir Tomas Vaitekūnas, stojęs ant trečiojo prizininkų pakylos laiptelio. Finalo lenktynėse vis greitėjo ir Dominykas Rutkauskas, tačiau kovoje dėl bronzos jo pastangų šįkart nepakako.

Mini 60 kartingų klasėje, kurioje lenktyniauja ir buvę BMW Formulės Mini sportininkai, pirmą kartą šį sezoną nugalėjo Gustas Grinbergas. Antras buvo Justas Jonušis, trečias – Kasparas Vaškelis.

Jau kitą savaitgalį visi BMW Formulės mini lenktynininkai rinksis Palangoje ir stebės Omnitel 1000 km lenktynes. O rugpjūčio 9-11 dienomis jau laukia startai V čempionato etape Smalininkuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)