„Golf GTE“ įkraunamas hibridas. Pristatydami šį modelį, „Volkswagen“ gamintojai baigė formuoti visomis įmanomomis degalų rūšimis varomų „golfų“ gamą, kurioje šalia įprastų benzininių modelių jau yra elektromobilis ir suspaustomis dujomis varomas keturratis. Pagal hibridiniams automobiliams taikomą NEDC degalų sąnaudų skaičiavimo metodiką, naujasis „Golf GTE“ 100 km kelio sudegina 1,5 l benzino, į aplinką išmeta 35 g/km CO2, o vien tik elektra varomas gali įveikti iki 50 km. Bendra šio 204 AG benzininio ir elektrinio variklio tandemu varomo Golf GTE rida siekia 930 km.

Naujasis „Volkswagen Scirocco“. Šis prieš 40 metų pirmą kartą pristatytas sportinių automobilių klasės atstovas Ženevos parodos lankytojų akį džiugina pakeisto dizaino priekine ir galine dalimis ir naujoviškos konstrukcijos žibintais. Variklių galia, priklausomai nuo modelio, padidėjo nuo 3 iki 20 AG, o degalų sąnaudos sumažėjo iki 19 proc. Lenktynininkai ir automobilių sporto entuziastai pastebės, kad prietaisų skyde šalia įprastų rodmenų skalių yra ir specializuoti „lenktyniniai indikatoriai“ (tokie, kaip lenktyninis chronometras, turbinos slėgio indikatorius ir variklinės alyvos temperatūros rodiklis).

Pati galingiausia versija – 280 AG pajėgumo „Scirocco R“ nuo kitų skiriasi turtingesne komplektacija ir išskirtiniais dizaino elementais.

Volkswagen Polo BlueMotion“. Vos prieš mėnesį pristačiusi naujosios kartos „Polo“, „Volkswagen“ bendrovė į Ženevos parodą atgabeno daug įdomių šios šeimynos modelių, įskaitant BlueMotion ženklu pažymėtas padidinto ekonomiškumo ir ekologiškumo benzinines ir dyzelines modifikacijas.

Benzininis „Polo TSI BlueMotion“ komplektuojamas su 95 AG pajėgumo varikliu. Jo vidutinės degalų sąnaudos – 4,1 l benzino 100 km kelio. Tai naujas puikus šios klasės rodiklis, verčiantis konkurentus pasitempti. Kitas įdomus eksponatas – dyzelinis „Polo TDI BlueMotion“ su 75 AG 3 cilindrų varikliu. Jo vidutinės degalų sąnaudos – 3,1 l dyzelino 100 km kelio – leidžia vadinti šį modelį vienu ekonomiškiausių pasaulyje penkiaviečiu modeliu.

VW Polo BlueGT“. Tai sportiškesnio charakterio „Volkswagen Polo“ su stebėtinu galios ir ekonomiškumo bei ekologiškumo santykiu. Po variklio gaubtu sumontuotas 150 AG pajėgumo variklis su automatinio cilindrų atjungimo funkcija.

„Volkswagen CrossPolo“. Tai yra bekelės modifikacija, pasižyminti šiek tiek padidinta prošvaisa, visureigiams būdingais dizaino elementais ir įdomiu spalvų deriniu. Gamintojų teigimu, šis modelis tinka važiuoti nesudėtinga bekele.

„Volkswagen T-ROC“. Tai įdomus visais ratais varomas konceptas, apjungiantis „Golf“ platformą ir šiuo metu madingas miesto visureigio – SUV tendencijas, gerą bekelės pravažumą bei atidengiamą stogą. Centriniai stogo segmentai automatiškai susilanksto į specialų bagažinės skyrių, atidengdami erdvę virš vairuotojo ir keleivių. Trečiasis statramstis ir galinio lango konstrukcija suformuoja masyvų saugos lanką, apsaugantį salone esančius žmones automobilio apsivertimo atveju. Po variklio gaubtu - 184 AG 2.0 TDI variklis, išvystantis iki 380 Nm sukimo momentą ir 100 km kelio vidutiniškai naudojantis 4,9 l dyzelino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)