„E-100 Go - Pinigine.lt“ komandos vadovas Marius Batura kojos linko ne tik dėl jo automobilio patiriamų avarijų trasoje ar eilinį kartą lūžusio pusašio. Lenktynių metu prie komandos vadovo priėję teisėjai pareiškė – 2000 litų arba lenktynės baigtos.

„Aš nieko nežinojau apie tai. Viskas vyko antrame aukšte. Kažkas iš palaikymo komandos gėrė alų. Prie manęs priėjo teisėjas ir pasakė – turi 10 minučių sumokėti baudą“, – pasakojo komandos vadovas.

Spire GTR
Nesunku suprasti, kodėl komandos sirgaliai anksčiau laiko sugalvojo atsigaivinti alumi. Lenktynėse komandos automobiliui „Spire GTR“ pusašiai lūžo tris kartus, o mechanikai daugiau atsarginių nebeturėjo, tad galimybės kopti ant podiumo komanda jau nebeturėjo. Be to, už nevykusį sirgaliaus poelgį komandai teko ne tik piniginė, bet ir vadinamoji „Stop & go“ bauda.

M. Batura pasakojo, kad alaus skardinę pradaręs asmuo pats ir susimokėjo baudą, bet nebuvo labai laimingas.

Vis dėlto „brangiausią alų Lietuvoje“ gėrusiam sirgaliui, panašu, tai išeis į naudą. Didžiulę sumą už 3 litų parduotuvėje nekainuojančią alaus skardinę sumokėjęs žiūrovas pažadėjo keisti įpročius.

„Aš po to nuėjau ir paklausiau, ar skanus alus buvo. Atsakė, kad niekada gyvenime daugiau negers“, – pasakojo M. Batura.

1000 km lenktynių taisyklėse numatyta, kad komandų garažuose (Pit Box) ir Pitlane zonoje draudžiama ne tik vartoti alkoholinius gėrimus, bet ir rūkyti (už šį pažeidimą – 500 Lt ir „Stop & go“ bauda).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)