Blogoji skirta tiems BMW fanams, kurie neįsivaizduoja savo mylimos markės automobilio, varomo priekiniais ratais. Lietuvos „Metų automobilio 2015“ konkurse dalyvaujantis BMW 2-serijos „Active Tourer“ yra būtent toks modelis.

Geroji naujiena yra skirta tiems BMW mylėtojams, kurie neseniai sukūrė šeimas ir dabar ieško automobilio, kuris sutalpintų visus reikiamus rakandus. 2-serijos „Active Tourer“ yra pirmasis šios markės vienatūris, tad jis tiks jaunoms šeimoms, nes turi erdvų saloną ir talpią bagažinę.

Priekiniai varantys ratai ir vienatūrio kėbulas nėra tai, už ką vertinami BMW modeliai, tačiau ar dėl to reikia daryti tragediją? Vargu. Prieš keletą metų atlikta apklausa parodė, kad net 80 proc. šios markės automobilių vairuotojų nežino, kuriais ratais varomas jų automobilis.

Su „Mercedes-Benz“ B-klase konkuruojantis naujasis BMW 2-serijos „Active Tourer“ sukurtas pagal BMW grupės UKW platformą, kuri debiutavo su trečios kartos „Mini“ hečbeku.

Šis modelis Lietuvos rinkoje kainuoja nuo nuo 91 500 Lt.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)