DELFI žiniomis, „MK technika – Šlepikas Motorsport“ komanda laiku buvo pateikusi registracijos prašymą, bet toliau lenktynių dokumentų tvarkytis neskubėjo, organizatoriams paaiškinusi, kad ieško rėmėjo. Vis dėlto startuoti maratone jo išvakarėse techninė komisija jai leido.

Tačiau komandos pasirodymas rėmėjų pradžiuginti neturėjo: lenktynės prasidėjo „Honda Civic“ techniniu gedimu ir avarija.

„Lūžo priekinio rato veržlė ir važiuojant posūkyje nulūžo ratas. Automobilis išslydo iš trasos ir trenkėsi į atitvarus: lūžo stabdžių diskai, radiatorius, priekinis balkis“, – DELFI pasakojo komandos vadovas Audrius Pivoras.

Apdaužytas automobilis buvo nugabentas į komandos techninio aptarnavimo zoną lenktynių miestelyje, kur mechanikai sugaišo daugiau nei valandą remontuodami techniką. Tuomet „Honda Civic“ vėl pajudėjo į trasą.

Lyderiams įveikus pirmąjį lenktynių trečdalį, vienokių ar kitokių gedimų taip pat patyrė greičiausių dešimtuke kurį laiką važiavusi „Hermitrans-Guminta“ (BMW M3), žiūrovų ypač mylima „Pakuotės centras/racing adventure“ („Lada 2104“), rusiška „Saburov Racing Team“ („Subaru WRX Sti“), „Gera dovana – Emex Racing“ („Lotus Exige“) komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją