aA
Kai kuriuose žaidimams skirtuose tinklalapiuose buvo išspausdintos pirmosios “Microsoft” kuriamo “Xbox” žaidimų kompiuterio nuotraukos. Šis informacijos sutekėjimas suerzino programinės ir aparatūrinės įrangos gigantę, tuojau pat pradėjusią nelegalių nuotraukų medžioklę.
“Microsoft” atstovai atsisakė patvirtinti nuotraukų tikrumą. Ketvirtadienį “Microsoft” atstovas teigė: “Tai nėra oficialūs “Microsoft” paveikslėliais, o mūsų kompanija gandų nekomentuoja. Oficiali informacija būtų spausdinama oficialiame tinklalapyje”

tikimasi, kad oficialiai “Xbox” išvaizda bus paskelbta šeštadienį, nes tuomet į Las Vegaso “Consumer Electronics Show” atvyks “Microsoft” vadovas Billas Gatesas.

Kompiuterio nuotraukos buvo spausdinamos “PlantetGeforce.com” tinklalapyje ir tvirtinama, kad jos skenuotos iš dar neišleisto “Electronic Gaming Monthly” žurnalo.

“PlanetGeforce.com” kaip nuotraukų šaltinį nurodo “VoodooExtreme.com”. iš pastarojo tinklalapio nuotraukos buvo pašalintos “Microsoft” paliepimu. Tačiau prieš pašalinant nuotraukas, jas nukopijavo “PlanetGeforce.com”

fotografijose “Xbox” kompiuteris yra juodas, kvadratinis įrenginys su didele X raide ir žalia lempute viršutiniame paviršiuje.

“Electronic Gaming Monthly” patvirtino, kad nuotraukos tikrai iš dar neišleisto jų žurnalo, ir kad jos skenuotos nelegaliai.

Informacijos apie “Xbox” galima rasti ir kituose tinklalapiuose, tarp jų yra ir “GamerWeb.com”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0