aA
Kompanija “Microsoft” trečiadienį patvirtino faktą, kad ji diegė televizijos peržiūros programinę įrangą į ateinančios kartos “Windows” operacijų sistemą.
Tačiau “Microsoft” paneigė, kad tai gali būti televizorių eros pabaiga ir pridūrė, kad perduodant skaitmeninės televizijos signalus, bus naudojami tiek asmeniniai kompiuteriai tiek ir įprastiniai televizoriai.

“Microsoft TV” buvo pradėta dar pernai, siekiant vystyti programas, kurias galėtų naudoti skaitmeninės televizijos operatoriai. “Microsoft” tai padarė grumdamasi dėl “Windows CE” operacinės sistemos įsigalėjimo pramogų rinkoje.

Programų kūrimo grupė, kuri šią savaitę šventė 25 metų gimtadienį, antroje sekančių metų pusėje planuoja išleisti “Whistler” – naujos kartos “Windows” operacijų sistemą.

Nors televizijos signalų dekodavimas asmeninių kompiuterių įranga buvo įmanomas jau gana seniai, tačiau visiška proceso integracija į operacijų sistemą buvo sudėtinga problema.

“Microsoft TV” programinė įranga yra naudinga kai kuriems Europos ir JAV klientams. Tačiau kompanija dar praėjusį mėnesį perspėjo, kad ji nėra pasiruošusi pradėti programos vykdymo kartu su Europos kabelinės televizijos tinklu “IPC”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas abu lietuviai pasižymėjo galingu žaidimu

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų...

Šiltuose kraštuose atostogaujantis Edmundas Kučinskas gerbėjams perdavė linkėjimų: ypatingas dėmesys – moterims

Estrados grandas Edmundas Kučinskas gerbėjams išsiuntė linkėjimų iš saulėtų kraštų....

Prie pastato, kuriame teisiamas Trumpas, – šiurpus incidentas (1)

Niujorko teisėjas Juanas Merchanas penktadienį pranešė, kad buvo atrinkta 12 prisiekusiųjų...

Sedekerskis ir „Baskonia“ pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą

Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio...