aA
Šeštadienio rytą, apie 8 val., į Vilniaus policiją paskambino Žirmūnų g. gyventojas ir pranešė, kad į jo butą veržiasi du vyrai. Atvykę pareigūnai prie kieme stovinčio automobilio pamatė du vaikštančius vyrus. Mašinoje miegojo dar vienas jų draugas. Pareigūnai sulaikė prie namo stoviniuojančius vyriškius ir juos apklausė. Vienas sulaikytųjų prisistatė Valstybės saugumo departamento (VSD) darbuotoju, tačiau tarnybinio pažymėjimo neturėjo. Šalia jo stovėjęs vaikinas teigė esąs Policijos departamento (PD) pareigūnas ir pateikė tarnybinį pažymėjimą.
Netrukus buvo nustatyta, jog automobilyje miegojęs vyriškis - 6-ojo komisariato inspektorius. Buto savininkas pareigūnams teigė, kad trys vyrai norėjo įsibrauti į jo butą ir garsiai beldė į duris. Vyriškis bijojęs, jog jie gali išlaužti duris ir įsiveržti į butą. Anot pareigūnų, policiją iškvietęs Žirmūnų gyventojas iš pradžių nenorėjo rašyti pareiškimo.

Buto savininkas pasakojo, jog ankstų rytą atvažiavę pažįstami vyrai su juo kalbėjosi lauke, tačiau vėliau užsimanė patekti į butą. Į 1-ąjį policijos komisariatą atvežti neblaivūs vyrai, kuriems nustatyta apie dvi promiles alkoholio, teigė norėję su senu draugu išsiaiškinti santykius.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0