Jis ne kartą buvo užsiminęs, kad laikas kraustytis gyventi pas jį. Tačiau atviro pasiūlymo nebuvo. O jei ir būtų, nežinočiau, ką atsakyti. Keista, juk daugelis merginų svajoja gyventi su nemažai uždirbančiu, aukštas pareigas didelėje įstaigoje užimančiu, protingu, tvarkingu, nevaržančiu jos laisvės, rūpestingu vaikinu jo namuose. Tačiau mane tai varžo.

Jei kraustyčiausi pas jį gyventi, būčiau išlaikoma, bent jau, kol susirasčiau darbą, jausčiausi nepatogiai ir jo namų niekada (bent jau kol kas taip manau) negalėčiau vadinti savais. Kaip man elgtis? Donata

Sveika, Donata. Jei taip galvoji, greičiausiai, nėra tokie artimi jūsų santykiai ar bent jau šiame etape dar neatėjo laikas jums gyventi kartu. Tu pati nesi tam pasiruošusi, nes rašai, kad nebesupranti savo jausmų. O ir draugas aiškiai nepasiūlo ir nekviečia gyventi kartu.

Namų kūryba

Labai gerai, kad tu nenori būti išlaikoma, o nori užsidirbti pati, nori būti savarankiška. Sutinku, kad geriausiai gyventi kartu, kai nei vienam nereikia būti išlaikomam. Kita vertus, kai žmonės myli, natūralu, kad padeda vienas kitam ir nesunku dalintis finansais. Tiesą sakant, nėra didelio skirtumo, kas pas ką eina gyventi. Tikrai nėra jokių garantijų, kad santykiai bus darnūs ir harmoningi, jei abu partneriai investuos vienodai pinigų į bendrus jų namus. Juk svarbiausia - ne pinigų kiekis ar lygūs indėliai, o tai, kad abu žmonės kurtų ir puoselėtų tą namų jausmą, t.y. jausmą, kad tai - “mūsų tvirtovė, mūsų erdvė”. Norėdama tu tikrai galėtum prisidėti prie tų namų jaukumo ar emocinės atmosferos kūrimo.

Turtai ir jausmai

Žinai, teisybę sakant, manau, kad jei labai mylėtum, tau net klausimų nekiltų, ką daryti. Ech, kartais net ir turtingas, protingas, tvarkingas, rūpestingas nesuvirpina tų moters jausmų taip, kad ji pamirštų visas savo nuostatas… Duok sau laiko ir erdvės susivokimui, kad galėtų aiškiau išsikristalizuoti jūsų tikrieji jausmai ir norai. Linkiu sėkmės!

Klausk Ramunės: seksas@15min.lt