aA
Žinutės, gautos mobiliu telefonu, primena: “Laikas miegoti” arba “Aš pasiruošusi ir laukiu”. Ne, jas atsiuntė ne išsiilgęs partneris, o interneto svetainė, perspėjanti poras taip, kaip jie yra įpratę.
Paslaugą inicijavo “motherandbaby.co.uk”. Kompanija atsiunčia porai pranešimą, kad jie dabar įžengė į vaisingiausią savo šeimyninio gyvenimo tarpsnį, kai vaikelio pradėjimo šansai yra daug didesni.

Moterys gauna tokius laiškelius: “Laikas į lovą - keturios ateinančios dienos yra vaisingos.” Žinutėje, kurią gauna vyras, rašoma “Aš pasiruošusi ir laukiu”, “Šiandien ypatinga naktis”, “Aš apsivilkau laimingąsias kelnaites”.

Net poroms, neturinčioms jokių vaisingumo problemų, vaiko pradėjimo gali tekti laukti apie septynis mėnesius, o 20 procentų prireikia metų, 10 procentų - net dviejų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0