aA
Remiantis naujausiais apklausų duomenimis, suaugusieji internete praleidžia daugiau laiko negu paaugliai. Į tai turėtų atsižvelgti kompanijos, norinčios optimizuoti tinklalapių turinį ir reklamą.
Daugelis mano, kad internetą valdo jaunimas, tačiau, pasak “Jupiter Communications” ir “Media Metrix”, jaunimas internete praleidžia kur kas mažiau laiko negu suaugusieji.

Statistinis tyrimas parodė, kad paaugliai nuo 12 iki 17 metų vidutiniškai internete praleidžia 303 minutes, o suaugusieji nuo 35 iki 49 metų – vidutiniškai 804 minutes per mėnesį.

Paaugliai mažiau naudojasi internetu, nes jie daug laiko praleidžia mokymo įstaigose ir užklasinės veiklos užsiėmimuose. Be to, jaunimas dažniausiai turi dalintis internetu su savo šeimos nariais.

Berniukai ir mergaitės internete praleidžia beveik tiek pat laiko, tik naudojasi skirtingomis interneto paslaugomis. Berniukai daugiau orientuojasi į techniką ir linksmybes. Jie domisi žaidimais, tinklalapių kūrimu, programine įranga ir muzika. Mergaitės daugiau skaito naujienas, siunčia elektroninius sveikinimus, daro namų darbus ir bendrauja su kitais.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Sabonio sezonas – baigtas: kelionę link NBA žiedų pratęs tautietį pranokęs Valančiūnas abu lietuviai pasižymėjo galingu žaidimu

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Naujajame Orleane vykusiose lemiamose NBA įkrintamųjų...

Prie pastato, kuriame teisiamas Trumpas, – šiurpus incidentas

Niujorko teisėjas Juanas Merchanas penktadienį pranešė, kad buvo atrinkta 12 prisiekusiųjų...

Sedekerskis ir „Baskonia“ pačiupo paskutinį Eurolygos atkrintamujų bilietą

Penktadienį nuaidėjo pirmųjų istorijoje Eurolygos įkrintamųjų paskutinis mačas, po kurio...

Pavasaris liko tik prisiminimuose: naktimis 6 laipsniai šalčio, dienomis – šlapdriba (1)

Artimiausią parą Lietuvos orus lems ciklonai, tad sulauksime ir kartu su jais slenkančių kritulių...