aA
Lietuvos ne gyvybės draudimo bendrovė "Snoro garantas" internete atidarė savo tinklalapį (draudimas.com), kuriame veiks draudimo įmokų skaičiavimo lentelė.
Naudojantis skaičiavimo lentele, galima apskaičiuoti transporto priemonių ir jų valdytojų civilinės atsakomybės, kelionių, nelaimingų atsitikimų ir žaliosios kortelės draudimų įmokas, pranešama bendrovės "Snoro garantas" antradienį išplatintame pranešime spaudai.

"Snoro garanto" pardavimų departamento direktorė Aleksandra Tarasenko sakė, kad yra stengiamasi kuo labiau supaprastinti klientų aptarnavimą.

Anot A. Tarasenko, vartotojui tereiks nueiti į artimiausią "Snoro garanto" biurą, kur jam bus išrašytas draudimo polisą. Ateityje tikimasi šią paslaugą dar supaprastinti - tada pakaks tik su apmokėjimo dokumentu užsukti į šalia namų esantį banko "Snoras" taupomąjį skyrių ir atsiimti draudimo polisą.

Pirmąjį šių metų pusmetį bendrovė pasirašė apie 3,5 mln. litų draudimo įmokų, o per visus 1999-uosius - 4,33 mln. litų. "Snoro garanto" draudimo paslaugomis galima pasinaudoti daugiau kaip šimte banko "Snoras" taupomųjų skyrių dvylikoje šalies miestų.

BNS
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0