aA
Lietuvos satanistai savo tinklalapyje paskelbė, kad jie nuo šiol palaiko vieną konservatorių lyderių Rasą Juknevičienę. Ją satanistai vadina savo "mėgstamiausia Lydere - Tamsos Motina".
Satanistai myli R.Juknevičienę

Tinklalapyje, kuriame Lietuvos satanistai skalbia savo ideologiją bei svarbiausių satanistinių veikalų ištraukas, neseniai pasirodė tekstas, kuriuo Lietuvos satanistai, pasivadinę "Tamsos Brolija", išreiškia pagarbą ir pritarimą konservatorių atstovei į Seimą R.Juknevičienei. Šiame pareiškime rašoma:

"Šlovė Juknevičienei, nes ji drąsiai kovoja už Chaoso pergalę Lietuvoje.

Šlovė Juknevičienei, nes ji mato tai, ko normalus žmogus nesugeba įžvelgti.

Teateina Chaosas ir teveda mus link Jo šlovingoji Juknevičienė - drąsi ir nenuilstanti kovotoja prieš tuos, kurie kėlė į aukštybes "išrinktuosius" ir krikščioniškąsias vertybes.

Vesk ir mes eisime paskui Tave tiesiai į Pragarą... Ten, kur mūsų visada laukia ištroškusi nebūtis ir Chaosas!!! Nuo šiol Tu mūsų mėgstamiausias Lyderis - "Tamsos Motina". Ir te atneša Tau šis vardas išmintį kovoje su šviesa. Nes Tavo pergalė suteiks mums dvasinės stiprybės kartu nešti Šėtono vėliavą.

Prisimink: "Ką pasėsi, tą ir pjausi..." Todėl nesustok ir toliau kovok, leisdama laisvai veržtis tamsos sėklai ių Tavo lūpų, naikinančiai visus niekinguosius ir nevertus. Nesuprantančius Chaoso ir garbinančius šviesą. Naikink juos savo tiesa, nes jie fašistai.

Ir te sužino apie tai pasaulis. Ir uždraus jiems kelti galvas, nes bus pamokyti jie, kaip tie suskiai dešrelių ėdikai.

Lietuvos Satanistai."

Įtaria oponentus

Seimo narė R.Juknevičienė teigė jau mačiusi apie ją išplatintą satanistų pareiškimą, tačiau jo autorių neketinantį ieškoti.

"Tai yra "juodosios" rinkimų technologijos", - "VL Vakaro žinios" sakė R.Juknevičienė. Apie tai žino atitinkamos tarnybos, tegul jos ir ieško kaltų".

Parlamentarė yra įsitikinusi, kad "Tamsos Brolijos" tekstas internete yra politinių oponentų iššūkis. Ji taip pat sakė, kad satanistų pareiškime rado ir savo pasakytos kalbos ištrauką.

"Aš iš tiesų apie Artūrą Paulauską sakiau "Ką pasėsi, tą ir pjausi", kažkas šiuos mano žodžius įkišo į kitą kontekstą", - tvirtino R.Juknevičienė.

Agitavo bažnyčioje

Tarsi paneigdama satanistų skelbiamą palaikymą, R.Juknevičienė su savo rinkėjais susitiko visiškai nesatanistinėje vietoje - Vilniaus Dievo Apvaizdos, Švč. Jėzaus Širdies parapijos bažnyčioje.

Rugsėjo vidury šioje bažnyčioje vyko mišios, koncertavo etnografinis ansamblis "Ūla". Po mišių kunigas pasiūlė nueiti muzikos paklausyti į šalia esantį šventorių.

Ten žmonės galėjo paklausyti ne tik religinių giesmių, bet ir pabendrauti su R.Juknevičiene.

Kandidatė į būsimąjį Seimą prisistatė rinkėjams ir pasakė, kad kandidatuoja jų apygardoje, o ją remia Tėvynės sąjunga, krikščionių demokratų partija bei politiniai kaliniai.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Konfliktas Vilniuje pasibaigė nužudymu – padurto vyro išgelbėti nebepavyko

Trečiadienio vakarą tarnybos skubėjo į konfliktą Vilniuje. Pranešama apie nužudytą vyrą.

Lietuvą užėmęs ciklonas vis dar rodo savo charakterį: sinoptikai įvardijo, kokių nemalonumų jis pažers

Ketvirtadienio dieną pietinis ciklonas, judėdamas į šiaurę, vis dar rodys savo charakterį.

Sužvėrėję sovietų elito vaikai užgrobė lėktuvą, kad pabėgtų iš SSSR: pralieti kraują įkvėpė lietuvio istorija (1)

Prieš 40 metų Sovietų Sąjungoje buvo įvykdytas nusikaltimas, visiems laikams įėjęs į šalies...

Žaidimo „Stellar Blade“ apžvalga. Ką ten veikia egzotiškos išvaizdos pusnuogė seksuali korėjietiška pupytė? Provokuojantys vaizdai verčia raudonuoti krūtų liulėjimo technologija ir turinys po sijonu (5)

„Stellar Blade“ dar iki numatyto pasirodymo (balandžio 26 dieną) jau spėjo sukelti nemažai...

Visi nori sužinoti 73-ejų moters grožio paslaptį: jokio botokso ir operacijų, gyvenimą ėmė keisti 40-ies (3)

Daugelis ironiškai žiūri į komentarus, kad kažkas atrodo kone perpus jauniau, nei iš tiesų yra....