aA
"Reciprocal" korporacija pirmadienį pristatė naująją saugią realiu laiku transliuojamų ("streaming") garso ir vaizdo bylų technologiją.
Kol kas nauja technologija leidžia saugiai transliuoti tik su "Microsoft Windows Media Player 7" ir "DRM 7" suderinamus formatus. Netrukus turi pasirodyti versijos ir kitų formatų transliacijai.

"Reciprocal" dėka muzikos ir pramogų industrijos atstovai galės už tam tikrą mokestį saugiai siūlyti vartotojams peržiūrėti norimą bylą arba pateikti ją nemokamai reklaminiais tikslais, nepersiuntus viso bylos turinio į kompiuterį.

Kai kuriems vartotojams neparanku atsisiųsti visą bylą į kompiuterį dėl mažo interneto greičio. Kartais informaciją norima peržiūrėti tik vieną ar du kartus.

Pristatydami saugaus transliavimo sprendimą "Reciprocal" suteikia galimybę interneto svetainėms pasiūlyti vartotojams įvairaus pobūdžio informaciją viename puslapyje, suteikiant skirtingas transliavimo saugumo privilegijas kiekvienai bylai atskirai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0