aA
R.Paulauskas netiki pasakomis ir gražiais vyrais. Su Naujosios sąjungos lyderiu Artūru Paulausku Seimo rinkimuose vienoje apygardoje kovosiantis Tautos pažangos partijos vicepirmininkas teigia esąs "realusis Paulauskas", o jo oponentas - "pasakų Paulauskas".
Rolandas Paulauskas
Rolandas Paulauskas
© "Lietuvos žinios"
Kadangi Tautos pažangos partija rinkimuose nedalyvauja, Nepriklausomybės Akto signataras, buvęs laidos "Kas geresnio, premjere" vedėjas R.Paulauskas įrašytas į parlamentaro Kazio Bobelio vadovaujamos Krikščionių demokratų sąjungos sąrašus. R.Paulauskas Šiaulių Saulės rinkimų apygardoje dėl Seimo nario vietos varžysis su Naujosios sąjungos (NS) pirmininku A.Paulausku.

Vakar spaudos konferencijoje R.Paulauskas apgailestavo, kad eidami į balsavimo apylinkes dauguma žmonių net nežino, kodėl balsuoja už vieną ar kitą kandidatą. "Žmonės balsuoja už politiką todėl, kad jis yra "gražus vyras", "gražiai šneka" arba yra "geras žmogus", - įsitikinęs buvęs Seimo narys. Jo teigimu, didžioji dalis politikų yra "naudininkai", kurie prieš rinkimus subėga į populiarias partijas, išrenkami į valdžią, ten "pasiima ką reikia" ir partiją sužlugdo.

R.Paulauskas paskelbė pradedąs akciją "Piliečiai už protingą valdžią", kurios tikslas - remiantis politologų pagalba, paaiškinti žmonėms, kuo viena partija skiriasi nuo kitos. Beje, R.Paulauskas niekaip negalėjo paaiškinti, ar ši akcija bus objektyvi, nes spaudos konferencijos pradžioje kaip patį sąžiningiausią šalies politiką jis nurodė savo "šefą" K.Bobelį.

"Pažangietis" taip pat apgailestavo, kad žmonės šiais laikais neskaito partijų rinkimų programų, tačiau žurnalistų paprašytas pristatyti savo programą jis atsakė, kad "tai vis tiek niekam neįdomu".

Konkuravimą vienoje apygardoje su A.Paulausku jo bendrapavardis, save tituluojantis "realiai mąstančiu", vadina iššūkiu "pasakomis", nes, jo teigimu, su A.Paulausku susitinkantys žmonės tik jas ir tegirdi.

Tuo tarpu NS informacinio centro vadovė Nijolė Steiblienė LŽ teigė, kad į R.Paulausko pareiškimus nebus reaguojama.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Konfliktas Vilniuje pasibaigė nužudymu – padurto vyro išgelbėti nebepavyko

Trečiadienio vakarą tarnybos skubėjo į konfliktą Vilniuje. Pranešama apie nužudytą vyrą.

Lietuvą užėmęs ciklonas vis dar rodo savo charakterį: sinoptikai įvardijo, kokių nemalonumų jis pažers

Ketvirtadienio dieną pietinis ciklonas, judėdamas į šiaurę, vis dar rodys savo charakterį.

Sužvėrėję sovietų elito vaikai užgrobė lėktuvą, kad pabėgtų iš SSSR: pralieti kraują įkvėpė lietuvio istorija (1)

Prieš 40 metų Sovietų Sąjungoje buvo įvykdytas nusikaltimas, visiems laikams įėjęs į šalies...

Žaidimo „Stellar Blade“ apžvalga. Ką ten veikia egzotiškos išvaizdos pusnuogė seksuali korėjietiška pupytė? Provokuojantys vaizdai verčia raudonuoti krūtų liulėjimo technologija ir turinys po sijonu (5)

„Stellar Blade“ dar iki numatyto pasirodymo (balandžio 26 dieną) jau spėjo sukelti nemažai...

Visi nori sužinoti 73-ejų moters grožio paslaptį: jokio botokso ir operacijų, gyvenimą ėmė keisti 40-ies (3)

Daugelis ironiškai žiūri į komentarus, kad kažkas atrodo kone perpus jauniau, nei iš tiesų yra....