aA
Gėjų interneto pažinčių puslapis išplatino pasiūlyma visiems gėjams važiuoti paskutiniu vagonu. “Squirt” tinklapis homoseksualiems vyrams išsiuntinėjo virtualų raginimą paversti miesto autobuso, tramvajaus, ar metro galą į gėjų flirto kambarį.
“Ar jums nenusibosta viešasis transportas?” klausiama puslapyje. “Pamirškite kryžiažodžius ir laikraščius, mes turime geresnę idėją.”

“Squirt” skatina vyrus, kurie norėtų užmegzti ryšius su kitais vyrais flirtavimui susirinkti savo mėgiamo viešojo transporto priemonės paskutiniame vagone ar gale. “Squirt” redaktorius Carlosas Weigle aiškina: “Kadangi mes visi daug laiko praleidžiame keliaudami viešuoju transportu, mes pagalvojome, kad tą laiką galima būtų išnaudoti susitikimams su kitais gėjais. Jei mes pasakytume: susitikime visi paskutiniame vagone - mūsų šansai susitikti tikrai padidėtų.” “Squirt” teigia, kad šis būdas jau buvo išbandytas San Franciske ir dabar bandomas įdiegti visame pasaulyje.

C.Weigle sako, kad laisvo turinio laiškelis buvo blogai suprastas: “Mes neskatiname mylėtis traukinyje,” tvirtina “Squirt” redaktorius. “Kartais tai draudžia įstatymas. Tačiau susipažinti su kuo nors juk leidžiama ir tada galima nueiti kitur. Flirtavimas yra labai plati tema, tai juk ne vien tik sekso troškimas”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.