aA
Irako prezidento Saddamo Husseino vyriausiasis sūnus Uday'jus buvo išrinktas "amžiaus žurnalistu", pranešė vietos žiniasklaida.
Yday'jui Saddamui Husseinui ši garbė buvo suteikta už jo "novatorišką veiklą bei indėlį į Irako žiniasklaidos 'šeimą' .... bei jo ginamą žodžio laisvę ir sąžiningumą."

Iš 702-jų Irako žurnalistų sąjungos narių net 678 balsavo už šio garbingo vardo suteikimą Uday'jui, kuris, beje, pirmadienį taip pat buvo perrinktas ir sąjungos vadovu. Tai ne vienintelis vadovo postas, kuriuo gali pasigirti šalies vadovo sūnus.

Uday'jus taip pat yra studentų sąjungos pirmininkas, "Babel Daily" leidėjas, TV ir radijo stočių, Irako futbolo asociacijos bei Olimpinio komiteto vadovas. Kovo pabaigoje jis buvo išrinktas į Irako parlamentą, surinkadamas net 99.99% balsų Bagdado rinkiminėje apygardoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.