aA
JAV imtyninių čempionas tiesiog paniškai bijo ypač mažų "priešininkų" – miniatiūrinių britų vorų.
34-erių metų gigantas taip bijo vabalų ir vorų, kad jo persirengimo kambariai visada turi būti kruopščiai išdezinfekuoti.

Yoko Zuna, sveriantis apie 270 kilogramų, visiems Pasaulio imtynių federacijos (WWF) gerbėjams yra žinomas kaip Sumo gigantas.

Sportininkas, du kartus laimėjęs WWF čempiono titulą, šiuo metu kartu su renginiu "Wrestlemania 2000” keliauja po Britaniją. Jo kontrakte pažymima, jog turo organizatoriai turi užtikrinti, kad sportininko persirengimo kambariuose nebus vorų.

Pirmadienį "Wrestlemania 2000” turėtų įvykti Exmouthe, tačiau turo organizatoriai netikėtai susidūrė su nenumatytomis problemomis.

Brianas Dixonas iš kompanijos "All Star Promotions" paaiškino: "Kontrakte su sportininku pažymima, kad mes privalome užtikrinti, jog jo persirengimo kambaryje nebus vorų, tačiau Exmouthas yra toks senas pastatas, jog norint įvykdyti kontrakto sąlygą mums teko imtis papildomų priemonių. Mes jau išvalėme ir išdezinfekavome persirengimo kambarį."

Zuna bijo vorų jau nuo pat vaikystės.

“Jis paniškai bijo jų, tačiau nemėgsta apie tai kalbėti", sakė Dixonas. “Aš manau, kad tai jį erzina."

Anot Dixono, jis nemano, kad išaiškėjusi Zunos baimė vorams gali pakenkti sportininko reputacijai.

“Skirtingi žmonės turi skirtingas fobijas. Taip jau atsitiko, kad jis bijo būtent vorų”, teigė Dixonas. “Vistiek jis yra milžinas."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.