aA
Du stomatologai, nepaisant neįprastų savo pavardžių – Toothaker (“dantų skausmas") ir Payne ("skausmas"), nusprendė imtis bendro verslo.
Kolegos Licolno mieste Nebraskoje atidarė stomatologinę kliniką, kuriai, atrodo, tikrai netrūksta klientų.

Jeffrey Payne, turintis stomatologijos magistro laipsnį, yra Nebraskos universiteto dekano pavaduotojas tyrimų ir stomatologinio švietimo klausimams. Jo kolega, Randy Toothakeris, yra stomatologijos profesorius.

Abu specialistai dėsto studentams, užsiima tiriamuoju darbu, be to, kartą per savaitę savo klinikoje priima pacientus, rašoma vietiniame laikrašryje "Lincoln Journal Star".

Kai stomatologai nusprendė imtis bendros veiklos, jie net neįsivaizdavo, kokia bus žmonių reakcija, tačiau jų teigimu, dabar daugelis pacientų ateina gydytis suintriguoti jų pavardžių.

"Pacientai atsimena mūsų pavardes. Man atrodo, jog tai yra puikus marketingo įrankis. Mes negalim vienas be kito”, prisipažino Toothakeris.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.