aA
Nors žaidimų kūrėjai į WAP (Wireless Application Protocol) sistemą žiūri vangiai, bendrovė “Ludiwap” yra viena iš to nepaisančių. Kartu su “Ubisoft Entertainment” ji sukūrė žaidimą “In Cold Blood”. Žaidimas skirtas WAP naršykles turintiems įtaisams. “Ludiwap” nepaiso šio nesusipratimo ir tiki, jog įtraukti daugybę žaidėjų į vienas peštynes – puiki idėja.
WAP zaidimai
Patyrę žaidėjai galės žaisti žaidimus WAP sistemoje, o naujokai tų pačių žaidimų lengvesnes versijas žais savo asmeniniuose kompiuteriuose ir internete. Galimybę žaisti žaidimus bet kur ir bet kada turės ir moterys, kurias žaidimų kūrėjai kol kas primiršta.

“Ludiwap” šį žaidimą kuria kartu su bendrovėmis “Ubisoft Entertainment”, “Guillemot Corporation” ir “Guillemot Brothers”. Kol kas žaidimas neišleistas, pirmosios jo versijos bandymai prasidės spalio 19 dieną.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.