aA
Paulas Washingtonas Vyresnysis po žvejybinės išvykos negrąžino anūko į namus Palm Springse Kalifornijoje, kuriuose jis gyveno su tėvu Paulu Washingtonu Jaunesniuoju ir jo draugu, ir tik per savo advokatą paaiškino tai, ką padarė.
Pasak advokato Texo Ritterio iš Riverside’o apygardos advokatų biuro, Washingtonas Jaunesnysis rūpinosi sesers sūnumi nuo pat jo kūdikystės, nes vaiko motina yra protiškai neįgali.

Senelio advokato Billo Hence pateiktame laiške rašoma, kad Washingtonas Jaunesnysis sulaužė susitarimą pasamdyti vaikui auklę, be to, užuot leidęs vaikui sportuoti, jis įtraukė berniuką į gėjų meno klasės ir baleto užsiėmimus.

"Mes nesistengsime kaip nors paveikti natūralios berniuko seksualinės orientacijos, tačiau atrodo, kad jūs nesuteikiate vaikui galimybės bendrauti su hetereoseksialiomis moterimis," rašoma laiške.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.