aA
Aukcionų svetainėje rinkis.lt neseniai pasirodė egzotiška prekė – “Casio” rankinis laikrodis su MP3 grotuvu. Pasak pardavėjų, toks laikrodis Lietuvoje atsirado tik prieš savaitę. Internete “Casio WMP 1EV” laikrodžiu prekiaujama tris dienas, pirkėjų technikos stebuklas kol kas nesulaukė. “Casio” naująjį laikrodį pardavinėja nuo birželio mėnesio.
MP3 laikrodis
Laikrodis turi integruotą 32 MB talpos MMC (Multimedia Card) atmintinę, į kurią galima įrašyti nuo 33 iki 66 minučių MP3 muzikos. Muziką į laikrodį galima įrašyti kompiuteriu, naudojant specialų USB kabelį ir “Windows 98” operacijų sistemai skirtą programinę įrangą. 4 minučių trukmės MP3 formato daina į “Casio” laikrodį įrašoma per 90 sek.

Laikrodžio akumuliatoriaus energijos pakanka 4 val. muzikos klausymo. Pasak pardavėjų, laikrodžiui nebaisūs smugiai ir vibracija. Aukcione skelbiama laikrodžio kaina – 1100 litų.

Laikrodžiais internete prekiauja Mažeikių bendrovė “Nora”. Kaip DELFI teigė “Noros” savininkas Aleksandras Niaunys, internete išnyksta atstumai, todėl Žemaitijos laikrodžių prekiautojus nesunkiai gali pasiekti visos Lietuvos klientai. Taip pat "Nora" prekiauja ir "Omnitel" interneto mugėje.

Bendrovės tinklalapyje www.laikrodziai.lt galima rasti įvairiausios informacijos apie laikrodžius, nuorodų į gamintojų puslapius.

Artimiausiu metu “Nora” ruošiasi internautams pateikti ir daugiau kompiuterizuotų laikrodžių – pirkėjų lauks rankiniai laikrodžiai su GPS, infraraudonųjų spindulių sąsaja. Pasak A.Niaunio, greitai Lietuvoje pasirodys ir laikrodis su fotoaparatu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.