aA
Internetinė karstų firma tikisi lankytojų anšlago pasiūlydama “101 galimybę panaudoti karstą”, kai klientai perka jį iš anksto. Bendrovės “Your Coffin” tinklalapyje pateikiama krūva pasiūlymų kaip panaudoti karstą: paversti jį laikinu kavos staliuku, rogėmis ar motociklo priekaba.
Puslapį kasdien aplanko vidutiniškai po 50000 lankytojų. Svečiai gali susipažinti su beprotiškiausiais karsto naudojimo būdais.

“Your Coffin” kompanijos Indianoje bendrasavininkas Bradas Milleris pasakoja, kad klientai ketina naudoti karstą kaip telefono kabiną ar netgi lovą - ypač tie, kurie žavisi vampyrais ar barbarais.

“Mes nusprendėme, kad tai nepakartojamas bendravimo būdas”, sako B.Milleris. “Mūsų moto: pažink savo karstą dar prieš laidotuves. Mes norėtume pakeisti amerikiečių nuomonę apie karstus. Tai paskutinis daiktas, kurio tau reikės šiame gyvenime. Todėl nelauk, kol mirtis pasibels į duris.”

B.Milleris aiškina kad daugiafunkcinis karsto dizainas leidžia jį pritaikyti namuose, biure, studentų bendrabutyje ir netgi “poilsiui bei laisvalaikiui”.

“Yra tokia gausybė priedų ir variantų, kad jūs galite pritaikyti karstą bet kokiems poreikiams”, pridūrė B.Milleris.

Pigiausias karstas, pagaminti iš ąžuolo ir klevo kainuoja 389 JAV dolerius (1556 litus).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.