aA
Garvežio mašinisto darbas reikalauja daug atsakomybės. Stanas Ellisas atsipalaidavo tik minutę ir... neteko darbo. Išsiblaškęs mašinistas mikrofonu pranešė keleiviams apie artimiausią stotelę ir prietaisą užmiršo išjungti. Po to jis susuko telefonu žmonai. Keleiviai galėjo pasiklausyti geidulingo Stano ir jo žmonos pokalbio.
Nedorėlės

Viename Pietų Afrikos Respublikos zoologijos sode gyvena beždžionių. Parko darbuotojai pastebėjo, kad prie jų narvo lankytojų susirenka daugiausia. Kas gi nenori pasijuokti iš besimasturbuojančių gyvūnų. Beje, beždžionės nepadoriai elgiasi tik tada, kai jas stebi lankytojai.

Arbata

Joanne Manthorpe iš iefildo negalėjo pakęsti arbatos. Tačiau vieną dieną ji suprato, kad tai pats skaniausias gėrimas pasaulyje. Joanne per dieną išgerdavo net iki 10 puodelių arbatos. Pastaba vyrams: štai kokios nenuspėjamos nėščios moterys.

Karpiai

Jonathanas Lovellas studijuoja Plimuto universitete. Nenorėdamas su draugais po paskaitų tuščiai gaišti laiko, Jonathanas susirado rimtesnį užsiėmimą. Vaikinas pasiekė tikrai daug. Dabar karpiai jo akvariume puola prie ėdalo, kai vaikinas paskambina varpeliu.

Spalvos

Didžiosios Britanijos automobilininkų asociacija paskelbė duomenis, kokią įtaką parduodant automobilį turi spalva. Paaiškėjo, kad labiausiai perkamos yra baltos mašinos. Antrojoje vietoje - ryškiai geltonos ir violetinės spalvos automobiliai.

Girtuokliai

Edinburgą netikėtai apipuolė keisti vabzdžiai. Jų elgesys gyventojams pasirodė keistas. Mokslininkai išsiaiškino, jog vabzdžiai buvo girti. Vyno kenkėjai prisigerdavo misdami supuvusiais obuoliais.