aA
Kauno Liberalai savo triumfą šventė "Combo" klube. Švęsti buvo ką: Klemensas Rimšelis, Henrikas Žukauskas, Vladas Žalnerauskas, Jūratė Juozaitienė ir Eimundas Savickas vienmandatėse apygardose tapo lyderiais, užsitikrinusiais tvirtą ir garbingą poziciją Seime.
Anaiptol neliūdino liberalų ir žinios, ateinančios iš daugiamandačių apygardų.

"Valio!", - pasigirsdavo "Combo" klube beveik po kiekvieno oficialaus pranešimo apie rinkimų rezultatus, skelbiančius, kad Lietuvos Seimo istorijoje dar niekad nebuvo tiek liberalų, kiek jų bus šįsyk.

"Aš džiaugiuosi, kad atsirado šansas, jog tai, ką mes brandinome 10 metų, pagaliau gali būti įgyvendinta, - kalbėjo Liberalų sąjungos valdybos narys, frakcijos Kauno taryboje pirmininkas Klemensas Rimšelis. - Sėkmingi mūsų rezultatai sako, kad Lietuvoje žmonės ima suvokti, jog užteks skirstyti, reikia pradėti uždirbti".

"Noriu padėkoti savo rinkėjams, - sakė K.Rimšelis. - Kad ir kaip ten būtų, rinkimus laimėjo jie. Pažadu: stengsiuosi nenuvilti". Paklaustas, kaip į jo laimėjimą Centro vienmandatėje rinkimų apygardoje sureagavo artimieji, LLS Kauno skyriaus lyderis atsakė dviem žodžiais: "Verkė. Džiaugėsi".

Klube, kur už stalelių su šeimomis ir draugais iki paryčių linksminosi Kauno liberalai, vyravo euforiška nuotaika. Buvo glėbesčiuojamasi ir šokama, daužiamasi taurėmis ir bučiuojamasi. Nusviedę į šalį bloknotus su jau bemaž aiškiais rinkimų rezultatais, balsus ir procentus skaičiuojantys rinkiminių štabų nariai atkimšinėjo šampano butelius.

Kauno diena