aA
Buvęs Rusijos prezidentas Borisas Jelcinas interviu televizijos kanalui ORT pareiškė, jog jis žinojo apie bręstantį sekso skandalą, į kurį buvo įveltas ir JAV prezidentas Bilas Klintonas (Bill Clinton), iš anksto, tačiau nusprendė neįspėti JAV lyderio, praneša Reuters-ELTA.
Tačiau B.Jelcinas teigė, jog nepaisant visų skandalų, jis vis dėlto žavisi B.Klintonu (Bill Clinton).

"Mes kalbėjomės gal 20 kartų per visą tą laiką, ir dėl vieno incidento aš savo nuomonės apie jį nekeisiu", - teigė buvęs Rusijos lyderis.

B.Jelcinas teigė, jog Rusijos žvalgybos tarnybos pranešė jam, jog respulikonai ketina paviešinti skandalą, tačiau jis nusprendė B.Klintonui (Bill Clinton) to nesakyti: "Aš gavau visą informaciją gerokai iš anksto ir turėjau galimybę jį įspėti, tačiau nusprendžiau to nedaryti. Pirmiausia, aš manau, jog pagal mūsų moralės standartus tai yra atgrasu. Antra, aš visais tais kaltinimais nepatikėjau, o trečia, aš pamaniau, jog Bilas Klintonas (Bill Clinton) kaip nors su tuo susitvarkys".

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.