aA
Jugoslavijos parlamentas šeštadienį pradėjo posėdį, kuris oficialiai baigs 13 metų trukusią Slobodano Miloševičiaus (Slobodan Milosevic) diktatūrą ir pradės naują vilties erą prezidentaujant Vojislavui Koštunicai (Vojislav Kostunica), praneša Reuters-ELTA. 178 neseniai išrinkti abiejų parlamentų rūmų nariai pradėjo atskiras sesijas.
Penktadienį pralaimėjimą per rugsėjo 24 dienos rinkimus pripažinęs S.Miloševičius (Slobodan Milosevic) parlamento posėdyje nedalyvavo, nors ir tvirtino neketinąs pasitraukti iš politinės arenos. Jo žmona Mira Markovič (Mira Markovic), kuri taip pat turi parlamento nario mandatą, posėdyje taip pat nedalyvavo.

Tačiau čia buvo nemažai S.Miloševičiaus (Slobodan Milosevic) aplinkos žmonių, tarp kurių buvo Serbijos prezidentas Milanas Milutinovičius (Milan Milutinovic), kurį, kaip ir S.Miloševičių (Slobodan Milosevic), Hagos tribunolas apkaltino karo nusikaltimais.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.