aA
Slobodanas Miloševičius nesirengia griebtis jėgos Jugoslavijos prezidento postui susigrąžinti ir galvoja ateityje dalyvauti politiniame gyvenime kaip Socialistų partijos vadovas. Apie tai penktadienį pareiškė Rusijos užsienio reikalų ministras Igoris Ivanovas.
"Per pokalbį S.Miloševičius pabrėžė ketinąs ieškoti taikaus ir teisėto sprendimo, išvengti bet kokio jėgos panaudojimo", - Rusijos ambasadoje Belgrade žurnalistams sakė I.Ivanovas. "Būdamas didžiausios Serbijos politinės partijos vadovu, jis ketina ir toliau dalyvauti šalies politiniame gyvenime", - S.Miloševičiaus planus atskleidė Rusijos diplomatijos vadovas.

Jugoslavijos televizija penktadienį pirmą kartą vėl parodė S.Miloševičių. Per televiziją buvo parodyta, kaip nuverstasis prezidentas savo rezidencijoje viename iš Belgrado priemiesčių priėmė I.Ivanovą. Nors ir su pajuodusiais paakiais, S.Miloševičius pasveikino Rusijos ministrą, energingai - kaip paprastai - papurtydamas jo ranką.

Susitikime su I.Ivanovu, kai kuriais duomenimis, dalyvavo ir Jugoslavijos užsienio reikalų ministras Živadinas Jovanovičius.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.