aA
Korporacija “MusicMatch” pristatė asmeninį MP3 radiją - “MusicMatch Jukebox 6.0”. Vartotojas jame galės sukurti savo "radijo stotį", kurios grojama muzika visiškai atitiks jo skonį.
Pasak “MusicMatch” generalinio direktoriaus Denniso Muddo, “MusicMatch Radio” programa automatiškai sukuria MP3 muzikos sąrašą, kurį galėtų susikurti ir pats vartotojas, jei netingėtų tuo užsiimti. Tačiau dauguma vartotojų pageidauja kad sąrašą sudarinėtų profesionalūs didžėjai.

Vartotojai galės pasirinkti 4 “MusicMatch Radio” vartojimo būdus:

“My Station” būdas sukuria asmeninę radijo stotį, kuri automatiškai parenka muzikos grupių kūrinius, kuriuos vartotojas jau klausė per “MusicMatch Jukebox” programą.

“Artist Match” būdas leidžia vartotojui sukurti radijo stotį, kurioje bus grojama muzika, panaši į pasirinkto atlikėjo muziką.

“Station Match” būdas leis vartotojui pačiam sukurti savo radijo stotį iš populiarių muzikos stilių variantų.

Muzikos stilių variantus bus galima pasirinkti iš 18 populiarių radijo stočių, tokių kaip “Top Hits”, “Alternative Rock”, “Rap & Hip-Hop” ir “Smooth Jazz”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.