aA
Švedijos moterų organizacijos pasmerkė radijo stotį už tai, kad ji pasiūlė krūtų padidinimo operaciją kaip pagrindinį konkurso prizą.
Stotis "106.7 Rock Classics" pasiūlė tokį apdovanojimą tai moteriai, kuri pateiks stipriausius argumentus, kodėl jai reikalinga ši operacija. Šis konkursas yra dalis stoties reklaminės kampanijos, kuria siekiama pritraukti daugiau dailiosios lyties klausytojų.

"Konkursas yra savanoriškas. Man atrodo, tai gera proga moterims, kurios nepatenkintos savo krūtimis, jas pakoreguoti ", sakė radijo vadybininkė Jessica Melcher-Claesson (Džesika Melker-Kleson).

Tačiau Nacionalinės lyčių diskriminacijos valdybos pirmininkė Johanna Nystrom (Johana Niustrom) piktinosi, esą ši kampanija sureikšmina merginų lytį "ir sako joms, kad jos nepakankamai geros tokios, kokios yra. Tai žemina", sakė J. Nystrom.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.