aA
Artūras Orlauskas (Zakarauskas) Aktorius, prodiuseris

Nepatikėsite, aš visgi viliuosi, kad po šių rinkimų į valdžią ateis jaunesni, protingesni. Nors jei tie jaunesni turi tokių pačių tikslų, kaip tie, kurie jau “pasisotino”, tada liūdnoka.

Pats aš dar neapsisprendžiau už ką balsuosiu, tačiau su malonumu stebiu visokias reklamas, rinkimų agitacijos laidas iš kurių aiškėja, jog Lietuvoje humoristų niekada netrūks.

Labiausiai tai man patinka amžinai jauno Gedimino pirmojo ir Gedimino antrojo reklama, esą jam būnant premjeru pragyvenimo lygis kilo.

Tačiau ten tikriausiai esama vieno netikslumo, reklamos kūrėjai užmiršo įrašyti, kad premjeru būnant G.Vagnoriui, kilo G.Vagnoriaus pragyvenimo lygis. Taip pat patinka Rasa Juknevičienė, kuri visai neseniai grįžusi iš susitikimo su kaimo gyventojais, pareiškė, kad rinkėjai jai sakę, jog jie labai gerai gyvena.

Matyt, R.Juknevičienė važiuodama į susitikimą su rinkėjais, užsižiopsojo, nepastebėjo valstybės sienos ir nuvažiavo į susitikimą su Suomijos kaimo gyventojais ir ten jai kaimiečiai patvirtino, kad jie gerai gyvena.

Beje, rinkimai yra naudingi tuo, kad kartais jie mums suteikia įkvėpimo. Štai viena serialo “Kaimynai” serijų kaip tik ir buvo apie rinkimus. Joje mes lengvai pasišaipėme iš visų politikų, tiek iš A.Paulausko, tiek iš konservatorių, tiek iš nuosaikiųjų konservatorių.

O man pačiam kaip žmogui nei politikai, nei rinkimai nerūpi. Man tik norisi žmoniškai gyventi, dirbti, uždirbti ir turėti minimalias socialines garantijas.

Mieli skaitytojai, “Rinkimai 2000” – bendras DELFI ir žurnalo “Veidas” projektas. “Veidas” specialiai DELFI kasdien pateikia politikų bei ekspertų nuomones aktualiomis temomis. Kviečiame Jus įvertinti šias nuomones – savo vertinimus galite palikti komentarų sekcijoje.

Rinkimai šou verslui teikia kūrybinio įkvėpimo

Tai komentuoja:

Juozas Zavaliauskas Aktorius, jumoristas

Rolandas Kazlas Aktorius

Veidas