Kaip rašoma pranešime spaudai, vilniečiai per internetinę parduotuvę a2bfood.lt galės užsisakyti maisto iš daugiau nei 4000 prekių asortimento.

Internetinę maisto prekių parduotuvę atidaro Vilniaus mieste taksi paslaugas su prekiniu ženklu „A2B“ teikianti bendrovė.

A2B Food

„Atidarome internetinę maisto prekių parduotuvę, skirtą Vilniaus miesto ir jo apylinkių gyventojams, atsižvelgdami į šiuo metu stipriai išaugusį šios paslaugos poreikį. Tiesą sakant, apie šios paslaugos teikimą galvojome jau ilgą laiką ir planavome šią paslaugą Vilniaus miesto gyventojams pasiūlyti šios vasaros pabaigoje, tačiau dėl susiklosčiusių aplinkybių atsiradus itin dideliam šios paslaugos poreikiui, kreipėmės į dizaino studiją „Linijos“, jog internetinė parduotuvė būtų sukurta nedelsiant ir startavome gerokai anksčiau nei planavome. Eigoje didinsime asortimentą, bei tobulinsime šios paslaugos teikimą“ – teigė internetinės maisto prekių parduotuvės vadovas Tomas Peleckas.

„Šiuo metu mūsų pajėgumai yra apie 1800 pristatymų per vieną dieną. Bent jau šiuo metu tikrai galime vartotojams pasiūlyti prekes pristatyti per 2-3 valandas nuo užsakymo pateikimo momento“ – teigė internetinės maisto prekių parduotuvės vadovas.

Nurodoma, kad minimali maisto bei namų ūkio prekių užsakymo suma turi būti 35 Eur, o prekių pristatymo kaina – 4,99 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)