aA
Brangieji,

Artėjančios Šventų Kalėdų šventės kviečia kiekvieną iš mūsų bent mintimis grįžti į gimtinę Lietuvą, apkabinti savo artimuosius ir draugus, prisiminti visus, kadaise buvusius kartu.

Valdas Adamkus
Valdas Adamkus
© T.Černiševo nuotr.
Šiomis dienomis apsvarstome nuveiktus darbus ir pasiryžtame naujiems. Įvertiname nueitą kelią ir viltingai žvelgiame į ateitį.

Kūčių vakarą vėl visi susėsime prie bendro savo namų stalo: mes – Lietuvoje, Jūs – savo naujuosiuose namuose toli nuo Lietuvos.

Gerai žinau, kad dar ne visi šventiniai stalai bus tokie gausūs, kokių linkėčiau kiekvienai šeimai. Dar pernelyg daug mūsų kasdienybėje nerimo, vargo ir rūpesčio dėl rytojaus.

Tačiau nenuleiskime rankų. Darbštumu ir atkaklumu garsėjanti mūsų tauta gali didžiuotis savo dukterimis ir sūnumis. Tikiu, kad, pasitikėdami savo jėgomis, galėsime įveikti visas negandas ir veržliai siekti geresnio ir oresnio gyvenimo kiekvienam Lietuvos piliečiui.

Brangūs lietuviai visame pasaulyje,

Svečiose šalyse Jūsų įgyta patirtis yra labai reikalinga mūsų valstybei. Todėl visuomet atminkite – Tėvynėje esate laukiami. Tam, kad keistume visos Lietuvos gyvenimą. Tam, kad kurtume modernią valstybę. Tam, kad galėtume didžiuotis tardami Lietuvos vardą.

Linkiu, kad per šias Kalėdas Jums nušvistų kuo ryškesnė Vilties žvaigždė! Artėjantys metai teatveria vis platesnes galimybes ir įkvepia vis gausesniems laimėjimams! Laimės, džiaugsmo ir meilės Jums, Jūsų šeimoms ir artimiesiems!

Ponia Alma Adamkienė:

Mielieji,

Kalėdos – pati gražiausia metų šventė. Tai šventė, kuomet susiburia visi šeimos nariai. Iš visos širdies sveikinu kiekvieną iš Jūsų, sveikinu Jūsų vaikus ir artimuosius.

Gražių Jums Kalėdų švenčių!

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.