aA
Šv.Kalėdų išvakarėse šalies vadovai linki pasidalinti gerumu ir "dvasios šiluma". Per Lietuvos radiją šalies gyventojus su artėjančiomis šventėmis sveikinęs prezidentas Valdas Adamkus linkėjo dalinantis kalėdaičiu pasidalinti ir gerumu.

Valdas Adamkus
Valdas Adamkus
© T.Černiševo nuotr.
"Nenuvertinkime savo gyvenimo, kad ir koks sunkus jis būtų, nenuvertinkime šalia esančio žmogaus, tam reikia visai nedaug - šilto žmogiškumo, nuoširdaus pasitikėjimo, atlaidumo, ne tik Šv.Kalėdų išvakarėse, bet ir kiekvieną dieną. Todėl nuoširdžiai linkiu, kad dalydamiesi kalėdaičiu iš širdies į širdį pasidalytumėte savo gerumu", - kalbėjo šalies vadovas.

Prezidentas savo sveikinimo kalboje ragino "išsaugoti savyje žmogiškumo pamatus", nes "ant tikėjimo, meilės ir vilties pamatų pastatyti namai - patys tvirčiausi, patys teisingiausi, čia visada užteks vietos visiems, kad ir kokie skirtingi būtume".

Premjeras Algirdas Brazauskas kalėdiniame sveikinime šalies gyventojus kvietė "pasidalinti savo širdies šiluma su artimaisiais".

"Kūčių vakarą kviečiu jus pasidalinti dvasios šiluma su savo artimu. Nepagailėkime drąsinančio žodžio vaikui, padėkos seneliui, pagalbos ligoniui ar sunkumų ir nepriteklių išvargintam žmogui. Kalėdų šventės pakili dvasia tepadeda mums pamatyti kito žmogaus sielos grožį ir įvertinti gėrį jo darbuose", - sakė premjeras.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.