aA
Vilniuje pasieniečio vairuojamas automobilis kaktomuša rėžėsi į kitą mašiną. Nukentėjo pats pareigūnas ir dar 5 žmonės. Avarija Molėtų plente įvyko šeštadienį prieš pat vidurnaktį.
Pasak Policijos departamento, Ignalinos atominės elektrinės apsaugos rinktinės skyriaus vyresniojo pasieniečio, 42 metų V.K., vairuojamas automobilis "Audi 100" išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Hyundai Coupe".

Pasienietis ir kartu važiavusios jo žmona bei nepilnametė dukra dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę. Taip pat nukentėjo antrojo automobilio vairuotojas, 22-ejų D.B., bei su juo važiavęs 21 vaikinas bei 22-ejų mergina. Pastaroji dėl žandikaulio lūžio paguldyta į ligoninę.

Policija aiškinasi, ar pasienietis automobilį vairavo blaivus. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Sekmadienį sostinės Šiaurės gatvėje Valstybės sienos apsaugos tarnybos Vilniaus rinktinės vyresniojo specialisto vairuojamas automobilis "Audi" išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir partrenkė kelkraščiu ėjusias dvi moteris. Jos sumušimus gydosi namuose.

Pasak policijos, automobilį vairavęs 37 metų R.P. buvo blaivus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.