aA
Amerikietis, tvirtinantis įkūręs protesto tinklalapį dėl to, kad parduotuvės asistentė pavadino jo uošvienę "sena kale", greitai susilauks galimybės išsakyti savo skundą Ženevos teisme.
Williamas Sheehanas įregistravo tinklalapio pavadinimą “Spencergifts.net”. Labai panašiai vadinasi ir jį įžeidusios kompanijos tinklalapis.

Parduotuvės darbuotojai visi kaip vienas neigia kaltinimus, o kompanija “Universal Studios”, kuriai dabar priklauso parduotuvė, kovoja už tinklalapio atėmimą iš tariamai nelegalaus šeimininko.

Kompanijos iškelta byla bus nagrinėjama Šveicarijoje. Ji bus svarstoma pagal naują įstatymą, sukurtą specialiai kovai su tinklalapių pavadinimų grobimu.

W.Sheehanas jau pagarsėjęs kaip asmeninių problemų skelbėjas internete, be to, jis jau sukaupęs nemažą patirtį panašiose bylose. Bet visgi jis mano, kad tinklalapio greičiausiai neteks.

Pasak šeimininko, vienintelis tinklalapio tikslas – “paskelbti visiems potencialiems klientams, kaip toje parduotuvėje elgiamasi su vyresniais piliečiais”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.