aA
Leonardo DiCaprio (Leonardo Dikaprijo) palyda yra per didelė populiariausioms Londono vietoms - restoranai neįsileidžia aktoriaus, kol jis neatsikrato savo draugų. Paskutinį kartą lankydamasis Londone Leo norėjo su 10 artimiausių draugų linksmintis per naktis, kaip yra įpratęs. Tačiau dauguma prabangiausių sostinės restoranų atsakė nepriimą tokios didelės kompanijos.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Madonnos (Madonos), "The Spice Girls", Stellos McCartney (Stelos Makartni) ir Meg Ryan (Meg Rajan) mėgstamo restorano "Momo" savininkas jau anksčiau yra neįsileidęs Leonardo, o dabar vėl pasielgė taip pat.

"Kodėl turėčiau įsileisti tuos 10 vaikinų? Jei Leo nori ateiti su savo mergina, prašom. Norėčiau, kad jis čia apsilankytų, būčiau labai laimingas", sakė Momo Mazouzas (Momas Mazuzas).

"Su vienu ar dviem draugais tegu tik eina. Tačiau su dešimčia sumaišties neišvengsi. Jie neketina elgtis mandagiai, ir aš prarasiu lankytojus, kurie čia ateina kiekvieną savaitę. Atsiprašau, bet ne", paaiškino restorano savininkas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.