aA
ABC televizija ketina parodyti interviu, kurį iš JAV prezidento Billo Clintono (Bilo Klintono) ėmė Leonardo DiCaprio (Leonardas Dikaprijas), nors ABC žurnalistai ir buvo nepatenkinti tuo, jog jų darbą atlieka kiti.
Leonardo Di Caprio
Leonardo Di Caprio
Interviu buvo sumanytas Žemės dienos proga ir nufilmuotas Baltuosiuose rūmuose.

Laikraščio žurnalistas Army Archerdas (Armis Arčerdas) pacitavo "ABC News" direktorių Davidą Westiną (Deividą Vestiną), sakiusį, jog balandžio 22 dieną bus parodyta tik "nedidelė ištrauka" iš 15-20 min. trukusio interviu.

D. Westinas sutiko su antradienį paskelbtu A. Archerdo rašiniu, kuriame 25 metų L. DiCaprio pavadintas idealiu Žemės dienos programų vedėju, galinčiu jaunimui įtaigiai priminti apie aplinkosaugą.

"ABC News" yra sakiusios, kad L. DiCaprio susitikimas su B. Clintonu planuotas kaip pasivaikščiojimas po Baltuosius rūmus ir elektros energiją taupančių lempų bei panašių patobulinimų apžiūrėjimas. Tačiau aktorius prezidento siūlymu atsisėdo su juo pasišnekučiuoti.

Tuo tarpu Baltieji rūmai tvirtina, kad iš anksto buvo tariamasi kaip tik dėl interviu.

Kaip ten bebūtų, žurnalistai susirūpino, ar ABC derėjo siųsti aktorių dirbti žurnalistų darbo.

Anot A. Archerdo, D. Westinas sakęs, jog interviu vis dar ruošiamas eteriui.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.