aA
Kompanija “Apple Computer” ignoruoja vartotojų nusiskundimus, kad jų nauji kompiuteriai “Power Mac G4” turi defektų. Didžioji dalis besiskundžiančiųjų teigia, kad ant jų kompiuterių korpusų matosi gamybos procese per klaidą atsiradusios defektinės linijos.
Jau nuo rugpjūčio vidurio kompanija “Apple” teigia, kad tos linijos turi būti ir tai nėra joks defektas.

Pasak “Apple” tos linijos, vartotojų vadinamos įtrūkimais, o gamintojų - liejimo linijomis, atsiranda gaminant korpusą. Liejimo linijos yra tik korpuso išorėje ir tai, priešingai daugelio vartotojų įsitikinimui, nereiškia, kad plastikas tose vietose gali skilti.

“Power Mac G4” kompiuterių savininkai pranešė, kad defektai dažniausiai randami prie dviejų varžtų, viršutinėje korpuso dalyje, ir prie “Apple” emblemos priekinėje dalyje.

Ekspertai teigia, kad tai gali būti paprasčiausias liejant korpusą įsimaišęs plastiko ar polikarbonato gabalėlis. Nepaisydama ekspertų išvadų “Apple” toliau atrėminėja klientų nusiskundimus.

Praėjusią savaite kompanijos “Apple” vadovas Steve’as Jobsas, atkreipęs dėmesį į vieno kliento nusiskundimus, kuris primygtinai teigė, kad tai gamybos defektas, pats pakeitė jo kompiuterio korpusą kitu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.