aA
Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai Kybartuose sulaikė du moters apiplėšimu įtariamus vietos gyventojus. Trečiadienį į Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Kybartų užkardos pasieniečius kreipėsi nepilnametis, kuris pranešė, kad Kybartų miestelio Basanavičiaus gatvėje jį ir jo mamą užpuolę du nepažįstami asmenys atėmė mobiliojo ryšio telefoną.
Nuvykę į nurodytą vietą pasieniečiai sulaikė du jaunuolius, pas kuriuos pavyko rasti ne tik pagrobtąjį telefoną, bet ir įtartinų tablečių. Manoma, kad tai - "Ekstazi".

Paaiškėjo, kad vienas sulaikytųjų yra 17 metų Kybartų miestelio gyventojas. Kito įtariamojo asmenybės nustatymas užtruko ilgiau, nes jis negalėjo pateikti jokių dokumentų. Tačiau pasieniečiai netruko išsiaiškinti, kad įtariamasis - taip pat Kybartuose gyvenantis 21 metų jaunuolis.

Abu sulaikytuosius VSAT pareigūnai perdavė Vilkaviškio rajono policijos komisariatui, kuriame atliekamas tolesnis tyrimas. Tikslią rastųjų tablečių kilmę turės nustatyti ekspertai.

Vyresniajam jaunuoliui Kybartų užkardos pasieniečiai pradėjo administracinę teiseną dėl pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.