aA
JAV roko grupė “Offspring” nusileido savo įrašų kompanijai ir atsisakė planų išleisti savo naują albumą MP3 formatu internete. Bet visgi įrašų kompanija sutiko priimti kompromisinį sprendimą ir leido išleisti dainą “Original Prankster” internete.
"The Offspring"
Grupė planavo išleisti albumą “Conspiracy of One” internete prieš pasirodant įrašams parduotuvėse. Dėl to labai pasipiktino grupės įrašų kompanija “Columbia Records”.

Abi pusės ginčijosi, kol nerado kompromiso. Grupė sutarė su savo įrašų kompanija, kad vieną dainą iš naujo albumo, “Original Prankster”, išleis dviem savaitėm anksčiau, nei albumas pasirodys parduotuvėse.

Tačiau grupės “Offspring” tinklalapyje buvo paskelbta, kad ir visas albumas vis tiek bus internete.

Taip pat “Offspring” savo tinklalapyje teigė, kad jie teigiamai vertina MP3 technologiją ir į “Napster” programą, kurią laiko reikalinga muzikiniam pasauliui ir grupių bei gerbėjų suartinimui.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.